Groda A.G.F. B.V.

Specialist in zacht en hard fruit
  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Voedingswaarde fruit

Nutritionele informatie van een appel met schil (per 100 g)

Inhoud Water  85,56 g
  Proteïnes   0,26 g
  Vezel   2,4 g
  Lipiden   0,17 g
  Energie   218 kJ (52 kcal)
  Suikers   10,39 g
Sporenelementen Calcium   6 mg
  Kalium   107 mg
  Ijzer   0,12 mg
  Koper   0,027 mg
  Magnesium   5 mg
  Natrium   1 mg
  Fosfor  11 mg
  Zink  0,04 mg
Vitamines Vitamince C  4,6 mg
  Vitamine B5   0,061 mg
  Vitamine A   54 UI
  Vitamine B1   0,017 mg
  Vitamine B6   0,041 mg
  retinol   0 µg
  Vitamine B2   0,026 mg
  Vitamine B9   0 µg
  Vitamine E   0,18 µg
  Vitamine B3   0,091 mg
  Vitamine B12   0,00 µg
  Vitamine K   2,2 µg
Vetzuren Verzadigde vetzuren  0,028 g
  Mono-onverzadigde vetzuren  0,007 g
  Poly-onverzadigde vetzuren  0,051 g
  Cholesterol  0 mg

Nutritionele informatie van een peer

  Dagelijks Conference
Kcal 2000 135
Energie (kJ) 9000 229
Eiwitten (gr.) 100 1,5
Koolhydraten (gr) 250 25
Vetten (gr) 100 0,7
Verzadigde vetten < 0
Vezels (grammen) 18 7
Vitamine C (mg) 70 7,5
Vitamine D (mcg) 2,5 0
Vitamine A (mg) 800 0
Vitamine B1 (mg) 1,1 0,025
Vitamine B2 (mg) 1,1 0,05
Vitamine B 6 (mg) 1,5 0,025
Vitamine B11 (mcg) 300 2,5
Vitamine B12 (mcg) 2,8 0
Vitamine C (mg) 70 7,5
Vitamine D (mcg) 2,5 0

 

de voedingswaarde van fruit